Huobi bevestigt normale operaties te midden van rapporten

Huobi bevestigt normale operaties te midden van rapporten over 1M USDT uitstrijkje campagnebeloning

Cryptocurrency exchange Huobi heeft beweerd dat het normaal werkt nadat er meldingen online zijn gekomen dat gebruikers niet konden handelen. De meldingen maakten deel uit van een vermeende lastercampagne Bitcoin Trader tegen de uitwisseling in de afgelopen 24 uur.

Onbevestigde rapporten gaven verder aan dat Huobi naar verluidt 1 miljoen USDT zal uitgeven als beloning voor individuen die bewijs leveren over de lastercampagne. In een verklaring aan Finbold verklaarde een vertegenwoordiger van Huobi dat de ruil normaal verloopt.

De ruil ging echter niet verder in op de vermeende beloningsregeling. Volgens Huobi:

„Hallo, de bron die u verstrekte is geen officieel kanaal van Huobi. Op dit moment werkt het Huobi-platform normaal. De transacties van de gebruiker, de stortingen en opnames van activa werken allemaal normaal. Bedankt voor uw bezorgdheid! Huobi heeft zich altijd gehouden aan de „user first“-filosofie, waarbij het principe van de veiligheid van de activa van de gebruiker altijd voorop staat, en de veiligheid van de rekeningen en de activa van de gebruikers zonder aarzeling wordt bewaakt.

eerdere rapporten suggereerden dat de beurs de beloning vaststelde als reactie op de geruchten dat het kwaadaardig en lasterlijk werd genoemd. De bron van de berichten die verschenen op platformen als WeChat was nog niet bekend bij de pers.

In het kader van de beloningsregeling zal Huobi ook 10.000 USDT belonen voor feedback die wordt gebruikt als gerechtelijk bewijs.

Smearactie gemotiveerd door eigenbelang

Volgens Huobi hebben de individuen of groepen achter de rapporten de screenshots van de gesprekken vervalst, zwarte manuscripten gekocht en valse informatie verspreid die tot paniek leidt.

De Exchange is van mening dat de rapporten afkomstig waren van individuen met eigenbelang die de uitwisseling wilden verpesten. Personen met meer informatie dienen deze in te dienen via de e-mail van zhengju@huobi.com.

De geruchten komen nauwelijks twee weken nadat Huobi’s belangrijkste concurrent OKEx, de cryptocurrency terugtrekking opschortte. Als gevolg daarvan kwamen er berichten dat Huobi het voorbeeld zou volgen, maar de uitwisseling gaf de gebruikers de zekerheid dat de operaties normaal verlopen.