Denne Bitcoin tyr forklarer, hvorfor Bitcoin steg og faldt i denne weekend

Ved pressetid var Bitcoin faldet med ca. 6% og handlede i $56,000 området ved pressetid. I weekenden steg prisen på kryptoaktivet til mere end $60.000, næsten en måned efter at Bitcoin steg til $50.000. Aktivet stod imidlertid over for en korrektion, hvilket trak prisen ned omkring 10%. Sådanne dips er blevet en mulighed for virksomheder som MicroStrategy til at købe aktivet.

At Bitcoin’s prisstigning kan endda være forbundet

Selv som institutionelle investorer „line up“ at købe Bitcoin på sit laveste, Mike Novogratz erklærede, at aktivets seneste „weekend“ pris handling er udelukkende på grund af detailhandlere. For at forklare dette fænomen, især, Galaxy Digital grundlæggeren gjorde en interessant kommentar. I en tale til CNBC Squawk Box mente Novoratz, at den seneste prisstigning på Bitcoin Pro skyldtes detailhandel:

Det, der sker i weekenden, er, at detailhandlen bliver ophidset, og det kan du se, fordi omkostningerne ved gearing stiger meget i weekenden.

Han forklarede endvidere, at Bitcoin’s prisstigning kan endda være forbundet med præsident Bidens foreslåede $1.9 billioner stimuluspakke, som for nylig blev godkendt. Ifølge den tidligere Goldman Sachs asset manager vil mange unge amerikanere bruge stimulus checks til at købe krypto aktivet. Han hævdede:

En stor del af stimuluschecken går til unge mennesker, der ønsker at købe Bitcoin.

At Bitcoin er et institutionelt produkt, og mindede investorerne om

Novogratz gentog sin tidligere udtalelse om, at Bitcoin er et institutionelt produkt, og mindede investorerne om, at Bitcoin i løbet af de sidste tre eller fire måneder officielt er blevet en aktivklasse.

Novogratz tilføjede, at dette „aktiv“ ikke kun var efterspurgt af virksomheder, da banker og hedgefonde også vil tilføje krypto til deres balance. I dette tilfælde kan den, der ikke har en lang position på aktivet, kun være short.

Med mere end 16,00 BTC i selskabets skatkammer er Galaxy Digital den tredjestørste virksomhed, der har bitcoins, efter MicroStrategy og Tesla. Firmaets CEO har på det seneste været nysgerrig på alts, såsom Cardano’s ADA.