Bitcoin-prisbrudd nært forestående: Hvorfor BTC-okser og bjørner kjemper for $ 52K

Bitcoin må overvinne et stort hinder på $ 52.000 for enhver sjanse til å bryte nye høyder på kort sikt.

Bitcoins ( BTC ) pris har blitt konsolidert i løpet av de foregående ukene ettersom følelsen og fremdriften har avtatt til en gjennomgang. Det er veldig naturlig, da det også er umulig å kaste en seks hver gang.

Derfor er konsolidering og korreksjon nødvendig for at markedet skal lade opp før du fortsetter opptrenden. Det ble gitt flere grunner til et slikt korrigerende trekk de siste ukene, de primære var hval som solgtei tillegg til makroøkonomiske faktorer, spesielt økningen i statsobligasjonene .

Imidlertid er Bitcoins pris tilbake i en kritisk motstandssone for videreføring. Hvis den motstandssonen går i stykker, er det nye heltidspunkter igjen.

Bitcoins kritiske motstandssone på $ 52.000

BTCs pris har vanskelig for å knekke motstandssonen til $ 52.000, som diagrammet ovenfor viser. Denne motstandssonen er avgjørende for mer oppside, da det ville åpne portene mot $ 55.000 til $ 56.000.

Unnlatelse av å bryte gjennom denne motstandssonen igjen ville være en bummer for Bitcoins okser og ville åpne døren mot en ny test av det kritiske $ 46.000-nivået. Det vil også bekrefte ytterligere svakhet for BTC / USD, ettersom det fortsatt er 17% under dagens all-time high på $ 58.000 .

Imidlertid er det bullish aspektet av denne strukturen antall tester som motstandssonen har sett. Gitt at denne motstandssonen har blitt testet flere ganger, bør den bli svakere for hvert forsøk.

Dermed bør en annen motstandssonetest generere ytterligere styrke for et prisutbrudd mot $ 55.000.

Dollaren viser styrke ved siden av den 10-årige avkastningen

De viktigste årsakene til Bitcoins svakhet er en oppblomstrende dollar og stigende 10-årige statsrenter.

Imidlertid står begge disse samlingene nå overfor motstandssoner, som diagrammene viser. Det er usannsynlig å se ytterligere styrke i dollaren, da denne viktige motstandssonen burde holde. Hvis denne motstandssonen holder på 92,50 poeng, forventes det en ny test av 91-poengssonen. Et slikt grep vil sannsynligvis øke Bitcoins pris.

Statsobligasjoner står også overfor et avgjørende motstandsområde, som også skal forhindre, eller i det minste stoppe, noe fremdrift. Rentene har økt med nesten 75% i 2021, noe som generelt er et gigantisk grep. Derfor blir nedadgående tester mer sannsynlige, spesielt ettersom avlingene kommer inn i et stort motstandsområde.

Så en reversering av rallyet i dollar og avkastning bør ha en positiv effekt på Bitcoins pris. Likevel er det verdt å merke seg noen få ting som først må skje for at BTC / USD skal gjenoppta bulleturen.